top of page


I have a whole universe in my mind.

"

Ferule is een multi-disciplinary studio: we bieden een collectie vol one of a kind objecten, werken als stylist en grafisch ontwerper. 

We wijken af van de gebaande paden en plaatsen onszelf niet in hokjes. We hebben een voorliefde voor bijzondere objecten die bijdragen aan een persoonlijke en authentieke sfeer. We vinden  de impact die typografie, beeld, kleur en restruimte kunnen hebben fascinerend. We werken op basis van onze intuïtie en ons uitgangspunt is altijd de sfeer die iets moet oproepen.

Dit vertalen we in een collectie, stylingplan of branding. 

Loes Naves

Meet Loes

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met interieur en vormgeving. Een creatieve opleiding was dan ook een logisch gevolg. Ik ben opgeleid als interieur ontwerper maar ontdekte al tijdens mijn studie dat styling en grafisch ontwerp me veel meer ligt. 

 

Als stylist heb ik een voorliefde voor bijzondere objecten. Ik val steevast voor Aziatische en tribale kunst, koraal, antiek en brocante. Maar ook alledaagse voorwerpen die opvallen door hun vorm, kleur of materiaal gebruik ik als styling object. 

Alle items uit de collectie zijn door mij geslecteerd. Stuk voor stuk spreken ze bij mij tot de verbeelding. Ze roepen een bepaalde sfeer op of worden gekoppeld aan herinnering die me terug brengt naar een bepaalde plek of gevoel.

bottom of page