top of page

Gratis verzending vanaf €85,-  |   Verzending binnen 1-3 werkdagen 

Styling Studio Ferule voor Studio Zuyd8.jpg

Personal styling

Wil je de items liever in het echt zien en kun je daarnaast wel wat styling hulp gebruiken? Dan komen we graag bij je langs! We vragen je foto’s toe te sturen van de ruimte en aan te geven welke items van onze collectie je aanspreken. Wij nemen deze en aanvullende items mee, stylen je huis ter plekke en nemen de items die niet in de smaak vallen weer mee terug.  Mail ons vrijblijvend voor meer info of om een afspraak in te plannen. 

Free styling advice

Staat de basis maar heb je behoefte aan een kleine verandering die een grote impact heeft? Of wil je even sparren omdat de styling nog niet kloppend voelt?

Mail ons dan foto's van je interieur en het deel waarbij je hulp nodig hebt. Wij sturen onze suggesties en helpen je zo vrijblijvend verder. 

Stylingplan

Staat de basis maar mis je de verfijning? Of ben je een bedrijf en is styling niet je expertise? Op basis van je wensen maken we een stylingplan. We combineren hier bestaande items, items uit onze eigen collectie en items van andere merken om zo het project nét dat beetje extra te geven. Je ontvangt een plan vol moodboards, een shoppinglist en desgewenst komen wij het geheel afstylen. 

 Mail ons vrijblijvend voor meer info of om een afspraak in te plannen. 

IMG_4103.JPG
bottom of page